Skip to main content

En energivenlig fremtid

Hos A.Villadsenhuse drømmer vi om en grønnere fremtid. Vi er dedikerede til at bygge arkitekttegnede huse, der ikke kun er smukke og funktionelle, men også energivenlige og ansvarlige. Vi ved, at fremtiden kræver forandringer, og vi ønsker at være med til at skabe disse forandringer ved at bygge huse, der er designet med energivenlige muligheder i tankerne. Vi ser frem til at have jer med på rejsen mod en energivenlig fremtid.

Vi udfører både funkishuse og funkisvillaer i 1-plan og 2-plan.

Dialogen i centrum

Jeres arkitekt og byggepartner

Vi er ikke som de andre! Vi er passionerede og dedikerede til at bygge huse i . Vi ønsker ikke at masseproducere typehuse, og derfor arbejder vi i tæt dialog med vores kunder – og udelukkende med originale og unikke byggeprojekter.  

A.Villadsenhuse udspringer af det hæderkronede byggefirma A. Villadsen A/S, som har mere end 60 års erfaring med solidt håndværk og komplette byggeløsninger til kvalitetsbevidste kunder.  

Kontor

Find os i Roskilde

Branchens bedste hænder og hoveder holder til på vores kontor i Roskilde. Vores dygtige entreprenører står klar til at bygge jeres drømmebolig – uanset hvor på Sjælland, I drømmer om at bo.

Arbejdskultur

Et stærkt tværfagligt samarbejde

Vi bygger vores kunders hjem på et stærkt fundament af ufravigelige værdier: respekt for det gode håndværk, energivenlighed og kundens ønsker. Vi har flere faggrupper i folden, ligesom vi samarbejder med nøje udvalgte underleverandører.

A.Villadsenhuse er med andre ord et firma med bredt branchekendskab og et stærkt tværfagligt samarbejde. Det betyder, at I får samlet alle jeres byggebehov hos én og samme virksomhed.

Kontakt os

Fra boligdrøm til drømmebolig – skal vi gøre jeres visioner til virkelighed?