Skip to main content

Have inspiration i funkishuse

A. VilladsenHuse skaber arkitekttegnede funkishuse, hvor harmonien mellem hjem og natur er essentiel. På denne side finder du inspiration til at forme haven i din funkisvilla eller sommerhus.

Her smelter ude og inde sammen

Få inspiration til haven

Når du forestiller dig haven til dit skræddersyede funkishus, vil vi inspirere dig til at vælge et landskabsdesign, der afspejler funkisstilens rene linjer og organiske forbindelser, smukt integreret i et 1-plan eller 2-plan hjem.

Tænk på en have, som en naturlig udvidelse af boligen, hvor store glaspartier åbner op til et levende udendørsrum. Her forenes indendørs komfort med udendørs skønhed, hvilket skaber det perfekte bagtæppe for afslapning og underholdning.

Lad os hjælpe dig med at realisere en have, der komplementerer dit funkishus’ karakter og forstærker forbindelsen mellem din bolig og naturen.

    OM OS

    Arkitekttegnede A.Villadsenhuse bygget med naturen i fokus

    Funkis-stilen udstråler sig fra vores byggerier til de udendørs rum – haver designet med tanke på livsnydelse, vidstrakte græsplæner, der fremhæver lyset og terrasser i forskudte niveauer, der skaber intime hjørner for afslapning, selv i en rummelig have.

    Kontaktperson

    Michael Szelak