Skip to main content

Energivenlighed

Hos A.Villadsenhuse drømmer vi om en grønnere fremtid. Vi er dedikerede til at bygge funkishuse, der ikke kun er smukke og funktionelle, men også energivenlige og ansvarlige. Vi ved, at fremtiden kræver forandringer, og vi ønsker at være med til at skabe disse forandringer ved at bygge huse, der er designet med energivenlige muligheder i tankerne. Vi ser frem til at have jer med på rejsen mod en energivenlig fremtid.

MATERIALER MED BÆREDYGTIGHED I TANKERNE

Hvorfor bygge energivenligt?

Hos A.Villadsenhuse gør vi en dyd ud af at bruge materialer, der tætner jeres hus mest muligt. På den måde bruges der mindre energi til opvarmning og nedkøling, hvilket kan resultere i betydelige besparelser på energiregningerne.

Ønsker I andre lavenergiløsninger, står vores kompetente specialister klar til at rådgive jer om løsninger, der matcher jeres behov. Vi arbejder tæt sammen med energikonsulenter for at sikre et byggeprojekt indenfor energirammerne. 

Kontakt os

Skal vi samarbejde?

Ønsker I rådgivning og sparring til at komme videre på jeres rejse mod fremtidens drømmehus? Vi står klar med input, idéudvikling og inspiration – og ikke mindst nogle af branchens bedste fagfolk, som kan realisere jeres visioner.

Firmaet:
mail: mail@avhuse.dk
tlf.: 41 29 33 05

Poul Reinholdt:
mail: pr@avhuse.dk
tlf.: 41 29 33 05

Michael Szelak:
mail: ms@avilladsen.dk
tlf.: 60 80 65 93

Kontakt os

Fra boligdrøm til drømmebolig – skal vi gøre jeres visioner til virkelighed?