Skip to main content

Inspiration

Velkommen til A. Villadsenhuses Inspirationsunivers – et sted, hvor vision møder virkelighed. Dyk ned i vores omhyggeligt kuraterede verdener af funkisdesign, og lad jer inspirere til at skabe jeres drømmehjem. Fra de rene linjer i et elegant funkiskøkken til den fredfyldte atmosfære i en velanlagt have, vores inspirationsunivers er jeres guide til det perfekte hjem.

Udforsk, drøm, og opdag, hvordan hver enkelt del af dit hjem kan fortælle sin egen historie.

Det moderne soveværelse i dette funkishus byder på en stor dobbeltseng og et stort vinduesparti med direkte adgang til terrassen. Her får du den perfekte kombination af komfort og naturskøn udsigt.

Indretning

Køkken

Badeværelse

Have

Indkørsel


Her ser vi et moderne funkishus med en rummelig terrasse og et udendørs opholdsområde. Dette stilfulde hjem er kendetegnet ved sin minimalistiske æstetik med store vinduer, rene linjer og en sofistikeret brug af lyse og mørke farver. Terrassen er møbleret med elegante havemøbler.

Terrasse

1-plan funkishus

Nybyggeri med A. Villadsenhuse

2-plan funkishus

Funkishuse – en fusion af form og funktion

Sommerhus

Kontakt os

Skal vi samarbejde?

Ønsker I rådgivning og sparring til at komme videre på jeres rejse mod fremtidens drømmehus? Vi står klar med input, idéudvikling og inspiration – og ikke mindst nogle af branchens bedste fagfolk, som kan realisere jeres visioner.

Firmaet:
mail: mail@avhuse.dk
tlf.: 41 29 33 05

Poul Reinholdt:
mail: pr@avhuse.dk
tlf.: 41 29 33 05

Michael Szelak:
mail: ms@avilladsen.dk
tlf.: 60 80 65 93

Kontakt os

Fra boligdrøm til drømmebolig – skal vi gøre jeres visioner til virkelighed?