Skip to main content
Funkishuse: Tidløs luksus og praktisk design

Funkisvilla: en symfoni af stil og sjæl

Drømmer I om at bygge en bolig, som emmer af jeres personlige stil? En bolig hvor design ikke bare er en grøn plante i hjørnet eller et billede på væggen – men hovedpulsåren i jeres hjems bankende design-hjerte? Hos A. Villadsenhuse bygger vi funkisvillaer med afsæt i jeres personlige stil – hvad enten det handler om udseende, anvendelighed eller miljøbevidsthed.

Skal vi gøre jeres boligdrøm til drømmebolig?

Funkis er tidløs æstetik

Hvorfor vælge funkis?

En funkisvilla er en harmonisk blanding af æstetik og funktionalitet pakket sammen i en tidløs pakke, der er en fryd for øjet. Vi ser nybyggede funkisvillaer som meget mere end blot fire vægge og et tag.

Husene er nemlig en personlig manifestation af jeres smag, jeres daglige rutiner og jeres boligvisioner. Er I klar til at omdanne disse visioner til jeres drømmehjem? Kontakt os allerede i dag og tag første skridt på rejsen mod jeres nye drømmebolig.

Funkis er tidløs æstetik

Byg nyt, byg blikfang

Funkisvillaer – tidløs charme, moderne løsninger

I den danske designhistorie står funkishuset stolt som en tidløs klassiker. Gang på gang vælger nybyggere funkisvillaen, fordi funkis kombinerer design og praktik til UG.

Funkishuse er berømte for de rene linjer, de store panoramavinduer og en velovervejet rumfordeling – som udover at skabe blikfang er exceptionelt funktionelle kvaliteter. Hos A. Villadsen huse udfører vi både funkisvillaer i 1-plan og 2-plan.

Funkisvillaer – tidløs charme, moderne løsninger

Lys, luft og leverum

Vi overlader intet til tilfældighederne

Men A.Villadsenhuse planter ikke bare en færdig funkisvilla på jeres grund og pakker sammen. Vi går nemlig op i at skabe løsninger, der passer til netop jeres behov. Derfor er vores dygtige arkitekter omhyggelige med at undersøge jeres grund for at vurdere, hvor den ideelle placering er for jeres nye hus. Her tager vi højde for elementer såsom lysindfald, rumfordeling, udsigt, støj mm.

Der er altså intet i funkisvillaen, der er overladt til tilfældighederne. Panoramavinduerne sørger for, at morgensolen vil danse mildt i jeres køkken-alrum, at I kan nyde godt af lyse, rummelige stuer i dagtimerne, og at aftensmaden kan nydes med familien, mens aftensolens gyldne lys varmer ved spisepladsen.

Drømmer I om lys, udsigt og optimal rumfordeling? Få et uforpligtende tilbud i dag.

Vi overlader intet til tilfældighederne i vores funkisvillaer

Fokus på klimaet

Bæredygtige funkisvillaer er fremtidens huse

Hos A.Villadsenhuse forstår vi vigtigheden af at bremse klimakrisen. Planetens sundhed er et fælles ansvar, og hos A.Villadsenhuse tager vi vores medansvar alvorligt. Vi bygger klimavenligt, så I kan nyde tilværelsen med god samvittighed. Vores mission er nemlig at skabe smukke funkisvillaer, som gør alle jeres boligdrømme til en realiteter.

Men drømme kan kun realiseres i en verden, der er langtidsholdbar. Derfor er vi dedikerede til at skabe bæredygtige boliger, som bidrager positivt til miljøet.

Alle vores bæredygtige funkishuse er bygget med innovative, energivenlige løsninger, som ikke kun gør jeres hjem mere komfortabelt at bo i, men som også mindsker miljøpåvirkningen, der følger med at bygge nyt. Vi er stolte af, at hvert af vores funkishuse er et testamente til, at æstetik og miljøbevidsthed kan gå hånd i hånd – hvis man tænker sig grundigt om.

Er I klar til at bygge grønt? Med A.Villadsenhuses boligløsninger kan I nyde et smukt og funktionelt hjem med god samvittighed.

nybyg af formfuldendte funkisvillaer

Om A. Villadsenhuse

Vi gør jeres boligdrømme til jeres drømmebolig

At skabe et nyt hjem er ikke blot et weekendprojekt – det er en rejse mod realiseringen af jeres visioner. Hos A. Villadsenhuse huse ønsker vi at være piloterne på denne rejse. For os betyder det, at vi guider jer helt fra de første skitser tegnes til den dag, hvor I kan lukke dørene op til jeres funklende funkisvilla. Men hvorfor vælge os til at omdanne jeres boligdrømme til virkelighed?

I  bør vælge A.Villadsenhuse til jeres nybyggeri, fordi vi skiller os ud. Vi går ind i jeres boligeventyr med en urokkelig passion for at skabe netop den funkisvilla, som I forestiller jer og drømmer om. Vores tætte samarbejde med vores kunder sikrer, at jeres ønsker og drømme altid står i centrum.

Med over 60 års erfaring fra vores moderselskab, A. Villadsen A/S, garanterer vi håndværk af højeste kvalitet og fuldendte byggeløsninger for jer, som ikke går på kompromis.

Vi gør jeres boligdrømme til jeres drømmebolig

Kontakt os

Er I klar til at bygge nyt?

Med A. Villadsenhuse får I ikke blot en bolig. I får et mesterværk, et symbol på jeres drømme og et hjem, der vil danne rammerne for jer og jeres families liv i generationer. Så hvis I drømmer om en unik funkisvilla, der kombinerer stil, sjæl og bæredygtighed, er A.Villadsenhuse vejen frem.

Lad os skabe jeres drømmehjem sammen. Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres boligdrømme?

Kontakt os

Fra boligdrøm til drømmebolig – skal vi gøre jeres visioner til virkelighed?