Skip to main content
 • Vi bygger nye huse
 • Byg et nyt hus med A. Villadsenhuse
 • Byg nyt hus – og gør boligdrømme til virkelighed

Byg et nyt hus med A. Villadsenhuse

Drømmer I om et hjem, hvor hvert et hjørne, hvert et rum og hver en lille detalje ånder af jeres personlige stil? Et hus som består af meget mere end mursten og mørtel? Og et sted hvor hver en afkrog er skabt med jeres behov og præferencer i tankerne?

Hvis I nikker genkendende til dette, så er I kommet til det helt rigtige sted. For A. Villadsen huse meget mere end blot en byggevirksomhed; vi er visionernes arkitekter. Vores mission er nemlig at forvandle jeres visioner til en virkelighed, der er til at tage og føle på gennem nybyggeri i høj kvalitet.

Indhent salgsmateriale

Ønsker I at læse mere om A. Villadsen huse?

Skab minder og leverum med nybyggeri

Byg nyt hus – og gør boligdrømme til virkelighed

Når I bygger nyt hus med A. Villadsen, får I en sparringspartner, der står klar med rådgivning fra idé til nøglefærdigt hus.

Vores kompetente team arbejder tæt sammen med jer fra dag ét, så vi kan fange essensen af jeres drømmehjem. Med en dybdegående forståelse af jeres ønsker og en lang ekspertise og passion for håndværket, skaber vi ægte leverum, som sætter liv, minder og hverdage i fuld flor.

Er I klar til at bygge et nyt hus og gøre jeres boligdrømme til jeres drømmebolig? Kontakt os allerede i dag.

Badeværelset i et nybygget hus

Hvor æstetik møder bæredygtighed

Fremtidssikret nybyggeri – byg nyt hus med bæredygtigt fokus

Vi bygger nyt hus med bæredygtigt fokus
Byg nyt hus med A. Villadsenhuse

I hjertet af A. Villadsenhuse brænder en dyb passion for at skabe boliger, der ikke kun realiserer jeres boligdrømme, men som også respekterer vores fælles planet. For hvad er en drømmebolig værd, hvis den ikke står i harmoni med den verden, der omgiver den? Netop derfor har A. Villadsenhuse forpligtet sig til at skabe bæredygtige hjem, der bidrager aktivt til en sundere og mere bæredygtig fremtid.

For os er bæredygtighed ikke blot et punkt på tjeklisten – men et kerneprincip. Vi har allesammen et ansvar for at gøre planeten til et grønnere og bedre sted at være, og hos A.Villadsenhuse har vi et dybfølt medansvar. Derfor bygger vi ikke kun æstetisk tiltalende huse – men huse der aktivt bidrager til at gøre en positiv forskel for klimaet. 

Sådan kan jeres nye hus se ud

FRA VISION TIL VIRKELIGHED

Bliv inspireret

Ønsker du en stilren bolig, der kombinere det klassiske og det moderne med klare linjer og en skarp profil? Hos A.Villadsen hjælper vi dig med at skabe din arkitekttegnede boligdrøm.

Lad dig inspirere af den populære funkisstil med kubistiske huse og fladt tag, som kendetegnes af rummelige køkkenalrum, der byder på plads til livets små og store øjeblikke, store glasfacader, der inviterer lyset ind og forskudte niveauer, der skaber en følelse af afskærmning, selv når alle er i samme rum.

Nyt hus ud fra jeres ønsker

Arkitekttegnet nybyg – fordi jeres hjem er en refleksion af jer

Flere og flere danskere ønsker at bygge nyt, så de kan sætte deres helt eget præg på deres hjem. Er arkitekttegnet nybyggeri også jeres drøm? Det er der i hvert fald mange gode grunde til:

 • Fang lyset fra morgenstund til solnedgang.
 • Sæt jeres personlige præg på jeres hjem.
 • Undgå omfattende løbende vedligeholdelse.
 • Byg bæredygtigt og gør noget godt for klimaet.
 • Skab et sundt indendørsmiljø.

Jeres hjem er ikke blot en adresse eller et sted at vende tilbage til efter en lang dag. Det er der, hvor sjæl møder mursten, og hvor boligdrømme bliver til virkelighed. Arkitekttegnede huse skaber rum, der formidler netop jeres personlighed, jeres historie og jeres passion.

Arkitekttegnet nybyg

Form møder funktion

Byg nyt hus i funkisstil

Vi bygger nyt hus med bæredygtigt fokus
Byg nyt hus med A. Villadsenhuse

Vi er stolte af, at vores husestår som beviser på, at en kombination af moderne, stilrent design og energivenlige løsninger er muligt. Vi bygger huse i funkisstil – en arkitektonisk stil, som kombinerer form og funktion

Funkishuse opstod som en arkitektonisk retning i 1920’erne og er kendetegnet ved sin minimalistiske og strukturerede designfilosofi, der forener funktionalitet og æstetik.

Hos A. Villadsenhuse skaber vi funkisboliger kendt for deres rummelige og luftige layout, der omfatter store vinduesfacader og åbne områder. Dette design skaber en følelse af rummelighed og frihed.

Sådan kan jeres nye hus se ud

FRA VISION TIL VIRKELIGHED

Bliv inspireret

Ønsker du en stilren bolig, der kombinere det klassiske og det moderne med klare linjer og en skarp profil? Hos A.Villadsen hjælper vi dig med at skabe din arkitekttegnede boligdrøm.

Lad dig inspirere af den populære funkisstil med kubistiske huse og fladt tag, som kendetegnes af rummelige køkkenalrum, der byder på plads til livets små og store øjeblikke, store glasfacader, der inviterer lyset ind og forskudte niveauer, der skaber en følelse af afskærmning, selv når alle er i samme rum.

Træd ind I jeres drømmebolig med A. Villadsenhuse

Hvorfor vælge A. Villadsenhuse?

Hvad gør A.Villadsenhuse til det perfekte valg for jeres nybyggeri? Svaret ligger i vores kerneværdier:

 • Bæredygtighed
 • Åbenhed i kommunikation
 • Professionelle håndværkere
 • 60 års erfaring med at bygge nyt.

At skabe det hjem, I drømmer om, kræver åben og ærlig kommunikation. Fra første skitse til sidste søm arbejder vi tæt sammen med jer, lytter til jeres forventninger og sørger for, at I altid er med i loopet. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge og informerede gennem hele forløbet.

Bag hvert vellykket byggeri står en række talentfulde håndværkere – og dem har vi heldigvis masser af. Vores arkitekter og håndværkere er nogle af branchens dygtigste. Derfor kan I stole på, at jeres hjem bygges med kvalitet for øje – helt ned til den mindste detalje. Som en del af det velrenommerede byggefirma A. Villadsen A/S bygger A. Villadsenhuse på 60 års erfaring med at bygge drømmeboliger fra grunden.

Bæredygtige funkishuse er fremtiden

Kontakt os

Er I klar til at bygge nyt?

Har I allerede skitseret, hvordan drømmehjemmet skal se ud? Eller har I blot en fornemmelse af, hvad der skal til for at skabe det perfekte hjem for jer? Uanset hvor præcise eller abstrakte jeres idéer er, står vi klar til at hjælpe jer i mål med drømmehjemmet.

Vores team arbejder målrettet for, at jeres vision bliver fundamentet for det hjem, I altid har ønsket jer. Lad A. Villadsenhuse guide jer på rejsen med destination drømmehjem, og oplev glæden ved et hjem hvor alt – lige fra indretning til energiløsninger – er designet til netop for jer.

Vestre Hedevej 28B,
4000 Roskilde

Indhent salgsmateriale

Få inspiration