Skip to main content

Funkishus badeværelses inspiration

A. VilladsenHuse tilbyder arkitektegnede funkishuse  tegnet og realiseret i tæt samarbejde med jer. Denne side er dedikeret til at give jer inspiration til badeværelset i jeres funkisvilla eller sommerhus.

Respekt for funkisstilens principper

Badeværelser der bidrager til helheden

I valget af badeværelsesdesign til jeres arkitekttegnede hjem, understreger vi vigtigheden af at respektere funkisstilens æstetiske principper. Forestil jer et badeværelse, hvor det naturlige lys strømmer ind gennem store vinduespartier, skaber et luksuriøst og rummeligt miljø, der inviterer til ro og afslapning.

Vi designer badeværelser, hvor hver detalje bidrager til helheden, så det ikke kun er en funktionel plads, men et fredfyldt tilflugtssted, der komplementerer jeres funkishus’ karakter og sjæl. Lad os hjælpe jer med at realisere et badeværelse, der oser af funkisstilens charme og klasse.

 • funkishuse nybyg

  OM OS

  Arkitekttegnede A.Villadsenhuse bygget med badeværelse i funkis-stilen

  Funkisstilen præger vores designfilosofi, især inden for badeværelsesindretning – fra de generøse, åbne rum, hvor der er plads til velvære, til de store glaspartier, der inviterer dagslyset ind og bidrager til en atmosfære af ro.

  Kontaktperson

  Michael Szelak